AliBAYIR Forum Anasayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > İLAHİYAT > Dinimiz İslam
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınOnur Akın albümleri indir 1... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın[2007] Taner Eyüboglu-ismai... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAhmet Akyüz "Başlayalı... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınFerhat Yurdakul "Son d... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAli Köroğlu Full Albüm indir Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınYusuf Çakır -Uy Canum Nerde... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınlig tv kırılmıştır!! Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınPerihan Zorlusoy "Canl... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınEdip Akbayram albümleri ind... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSibel Kekilli ve bütün film...

ÇOK ÇOOOK ÖNEMLİ BU VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
zekeriya Açılır Kutu Gör
Binbasi
Binbasi
Simge
Zekeriya Sevim

K.Tarihi: 28-Mart-2006
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 252
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zekeriya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ÇOK ÇOOOK ÖNEMLİ BU VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİN
    Gönderim Zamanı: 15-Subat-2008 Saat 10:35
Yukarı Dön

Yukarı Dön
berberci Açılır Kutu Gör
Çavus
Çavus
Simge
Yakup Bulut

K.Tarihi: 02-Ocak-2008
Gönderilenler: 27
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berberci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Subat-2008 Saat 01:42
slm zekeriya abi sagolasin inan ben kubbetus sahrayi   mescidi aksa olarak biliyordum tesekkürler herkesin izlemesini diliyorum ve herkese anlatacagim bunu
Yukarı Dön
vedat156 Açılır Kutu Gör
Binbasi
Binbasi
Simge
Vedat Çağlar

K.Tarihi: 13-Temmuz-2006
Gönderilenler: 307
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı vedat156 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Subat-2008 Saat 12:13
Eline sağlık Zekeriya. Teşekkürler.
Yukarı Dön
AliBAYIR Açılır Kutu Gör
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Simge

K.Tarihi: 03-Subat-2004
Gönderilenler: 3078
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı AliBAYIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Mart-2010 Saat 18:31
eline saglık
Yukarı Dön
timmi Açılır Kutu Gör
Yüzbasi
Yüzbasi

K.Tarihi: 02-Nisan-2006
Gönderilenler: 161
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı timmi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2010 Saat 20:38
COK GÜZEL MÜSLÜMANLARI BILGILENDIRELIM  BU CERCEVEDENIN ICINDE YASER ARAFAT INDA OLDUGU YANI PKK  NIN ILK SILAHLARINI VEREN KISININ YASER ARAFAT OLDUGUNUDA BILGILENDIRELIM TAYYIP IN ARAP SEMPATIZANLIGINI ALIPTA INSANLARIN BEYNINI BU GIBI SACMA SAPAN DÜSÜNCELERLE KARISTIRMAYALIM NE KADAR ARAP TANIDIMSA HEP ÜCKAGITCI BU ALMANYADA GÖRÜYORUZ YEMEDIKLERI HERZE YOK SONRA DÖNÜP BIZ DIN KARDESIYIZ KARDES IYI BIRSEY OLSA ALLAH IN KARDESI OLURDU ARAPLAR YÜZYILLARDIR BIZI ARKADAN HANCERLEMIS TARIH KITAPLARINDADA VAR TAYYIP ICIN BU TUZAKLARA DÜSMEYELIM BENIMDE YAHUDI ARKADASIM VAR ISTANBULDA COKTA DELIKANLI BIN ARABA DEGISMEM SAYGILARIMLA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör