![]() |
Zeki Müren albümleri 60 Full albüm |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AliBAYIR
Forum Yöneticisi
K.Tarihi: 03-Subat-2004 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3079
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Zeki Müren albümleri 60 Full albümGönderim Zamanı: 27-Aralik-2009 Saat 09:55 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ZEKI MüREN - ANILARIM
Zeki Müren - AgLama Degmez Hayat Zeki Müren - Arim BaLim Pategim Zeki Müren - Askin Kanunu Zeki Müren - Benim De Canim Var Zeki Müren - Bir Yanginin KuLunu Zeki Müren - BoyLe Bir Kara Sevda Zeki Müren - GizLi Ask Bu Zeki Müren - Gokyuzunda YaLniz Gezen YiLdizLar Zeki Müren - Kiskanirim Zeki Müren - Omrumce Adim Adim Zeki Müren - Sevemez Kimse Seni Zeki Müren - Yarim KaLan Ask
ZEKI MüREN - AYRILDIK ISTE Zeki Müren - AgLamis GuLmusum Zeki Müren - AyriLdik Iste Zeki Müren - Bir Mektup Bir Resim Zeki Müren - Bir Sen Bir Ben Zeki Müren - GozLerin Yeter Zeki Müren - Gozyasi BekLeme Zeki Müren - Hep Sen Varsin Zeki Müren - Kanimda KiviLcim Zeki Müren - Keder DoLu Her Gunum Zeki Müren - Sastim ALLahim MevLam Bircok Zeki Müren - Seni Senden Istiyorum Zeki Müren - Seni Sordum YiLdizLara
ZEKI MüREN - BATMAYAN GüNES Zeki Müren - BeLaLim Zeki Müren - DediLer ZamanLa Hep AzaLirmis SevgiLer Zeki Müren - DiLek Cesmesi Zeki Müren - Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Zeki Müren - GözLerin Doguyor GeceLerime Zeki Müren - Iki Gözüm Iki Cesme Zeki Müren - Rüzgar Susmus Ses Vermiyor Zeki Müren - Sastim ALLahim Da Sastim (Maya) Zeki Müren - Sorma Ne HaLdeyim Zeki Müren - ÖyLe ÖzLedim Ki Zeki Müren - Üzme Beni
ZEKI MüREN - BEKLENEN SARKI Zeki Müren - Annem Zeki Müren - BekLenen Sarki Zeki Müren - Bir Evet Yeter Zeki Müren - Bir Sevgi Istiyorum Zeki Müren - KaLbime BorcLusun Zeki Müren - KuL Defteri Zeki Müren - Susma Zeki Müren - Yanimda Sen OLmayinca Zeki Müren - Yorgunum
Zeki Müren - Ah Bu SarkiLarin Gözü Kör OLsun Zeki Müren - Ayaz GeceLer Zeki Müren - Biz AyriLamayiz Zeki Müren - BüyüLeyen GözLerinLe Zeki Müren - Git GidebiLirsen Zeki Müren - Gücüme Gidiyor BöyLe Yasamak Zeki Müren - RüyaLarda BuLusuruz Zeki Müren - RüyaLarim OLmasa Zeki Müren - Seni Ben Unutmak Istememistim Zeki Müren - Unutur Sanma Sakin
ZEKI MüREN - DILEK CESMESI Zeki Müren - AyriLik Zeki Müren - BeLaLim Zeki Müren - Bir Garip Asigim Ben Zeki Müren - DediLer ZamanLa Hep Zeki Müren - DiLek Cesmesi Zeki Müren - ELveda Zeki Müren - Gok Yuzunde Duman Duman BuLutsun Zeki Müren - OyLe OzLedim Ki Zeki Müren - Sana Bir Buse Vermedim Diye Zeki Müren - Sevme Beni
ZEKI MüREN - DORUKTAKI NAGMELER
01-Zeki Müren - Aksam OLmadan GeL 02-Zeki Müren - BöyLe AyriLik OLmaz 03-Zeki Müren - Beni Sevmeni Istiyorum 04-Zeki Müren - Sen Sevgini Bana SakLa 05-Zeki Müren - KarLar Düser 06-Zeki Müren - Sende Basini ALip Gitme 07-Zeki Müren - Nereye Gidiyorum 08-Zeki Müren - Gözüm Kesmiyor 09-Zeki Müren - Icimdeki ÖzLemi 10-Zeki Müren - Hava NasiL OraLarda
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 1
Zeki Müren - Acik Birak Pencereni
Zeki Müren - Agora Meyhanesi Zeki Müren - AvucLarimda HaLa SicakLigin Var Zeki Müren - Ben Kuskunum FeLege Zeki Müren - Gordugum Ruya Zeki Müren - Gurbette Omrum Gececek Zeki Müren - Kimi Dertten Icermis Zeki Müren - MenekseLendi SuLar Zeki Müren - Ne Kadar Cok Severdim Zeki Müren - SacLarindaki AkLar Zeki Müren - SeninLe Dustum DiLe Zeki Müren - Sus KaLbim Sus Zeki Müren - Tambur Taksimi Zeki Müren - Unut Beni
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 2
Zeki Müren - Ask YaLanmis Zeki Müren - Asktanda Ustun Zeki Müren - AyriLmak Ne Kadar Zor Zeki Müren - Bir Han Kosesinde KaLmisim Hasta Zeki Müren - Bir Ruzgardir GeLir Gecer Zeki Müren - Bir Yaz Sabahi Zeki Müren - Bu Ne Hazan Yine KaLbim Zeki Müren - Derdimi BiLen Cok Zeki Müren - Dert Ortagimsin Benim Zeki Müren - GuLe Sor BuLbuLe Sor Zeki Müren - Gun Dogmadan NeLer Dogar Zeki Müren - HaLime Zeki Müren - Inanmam Artik Sana Zeki Müren - YaraLi GonLum
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 3
Zeki Müren - Bahcevan Zeki Müren - Ben AgLarken O ELLerLe Zeki Müren - CemiLe Zeki Müren - GizLi Ask Bu Zeki Müren - Gokyuzunde YaLniz Gezen YiLdizLar Zeki Müren - Gormedim Omrumun Asude Gecen ILk Demini Zeki Müren - InsanLigi Aradim Insan GöLgeLerinde Zeki Müren - Kapat Su Pencereni Zeki Müren - LeyLa ILe Mecnun Zeki Müren - O Agacin ALtini (GoLgesinde MevsimLer Boyu) Zeki Müren - Sesinde Sarkisi Askin Zeki Müren - Seytana Uyduk Bir Kere Zeki Müren - UnutuLmaz KaLbe DoLan O ILk Bakis Zeki Müren - ZaLimin ZuLmu Varsa
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 4
Zeki Müren - Artik Seni Sevemem Zeki Müren - Azize Zeki Müren - Bana Bir Ask MasaLindan Zeki Müren - Bir Kere BakanLar Zeki Müren - Birgün KarsiLasirsak Zeki Müren - Davet Zeki Müren - DiLe Benden Ne DiLersen Zeki Müren - Eski Dost Dusman OLmaz Zeki Müren - Fakir Bir Sairim Zeki Müren - Kiskanc SevgiLim Zeki Müren - KoLay OLmayacak Zeki Müren - Sen Ask Nedir BiLmezmisin Zeki Müren - SevgiLim Bir Insan Dogarken AgLar Zeki Müren - Unutmadim Seni Ben
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 5
Zeki Müren - AgLa Gitar,caL Gitar Zeki Müren - ELbet Bir Gun BuLusacagiz Zeki Müren - GozLerimden GozLerin SiLinmedi Zeki Müren - GuLunce GozLerinin Ici GuLuyor Zeki Müren - Hayatim AskinLa Yanip Zeki Müren - Kapandi Birer Birer Zeki Müren - Katip ArzuhaLim Zeki Müren - OLuyorum Kederimden Zeki Müren - Seven Ne Yapmaz Zeki Müren - Unuttun Beni ZaLim Zeki Müren - YiLLarca SurukLendim Zeki Müren - Zahidem Zeki Müren - Zeki Müren - Ne Cikar Bahtimizda AyriLik Varsa
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 6 Zeki Müren - Bahane Zeki Müren - Ben Her Mevsim O Yere Zeki Müren - Damarimda Kanimsin Zeki Müren - Dünden Bugüne 6 (Zeki Müren) Zeki Müren - Hasret Icimde Kor Zeki Müren - IntIzar Zeki Müren - KoLLarinda ÖLeyim Zeki Müren - Nereden Düstüm Ben Bu Aska Zeki Müren - Sen Kimseyi Sevemezsin Zeki Müren - Sensiz Saadet Neymis Zeki Müren - Sevgimiz Askimizin Üstünde Zeki Müren - TaLihin ELinde Oyuncak OLdum Zeki Müren - Yaprak YesiLi GözLerin Zeki Müren - Yasadigim Sehre YoLun Düserse
ZEKI MüREN - DUNDEN BUGUNE 7
Zeki Müren - Aski BekLe Diyor KaLbim Zeki Müren - BekLeyis Zeki Müren - Bu Yara Baska Yara Zeki Müren - Canin Isterse Zeki Müren - ELa GozLerini Sevdigim Zeki Müren - GozLerini GozLerimden Zeki Müren - Hangi Ruzgar Atti Seni Zeki Müren - Hep Gozyasi Hep ELem Zeki Müren - KaLbimin Sahibi Sensin Zeki Müren - KanLica Zeki Müren - Ne Zaman Bir Ayak Sesi Isitsem Zeki Müren - Sabirtasi Zeki Müren - SeviLde Sevme Zeki Müren - SiriLsikLam Seviyorum
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 8
Zeki Müren - Bir Demet Yasemen Zeki Müren - Bir GönüL Hikayesi Zeki Müren - Deva BuLamayacak Mi Zeki Müren - ELveda Gecti Artik Zeki Müren - KaLbimde Tek Hatiran Rengi Zeki Müren - ManoLyam Zeki Müren - Sensiz Saadet Neymis Zeki Müren - Simdi UzakLardasin Zeki Müren - Tekrar Bana Dönsen Zeki Müren - Ömrüm Senin OLsun
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 9
Zeki Müren - AkLimda Sen Fikrimde Sen
Zeki Müren - ALdattin Beni Seviyorum Zeki Müren - Bahar GeLmis NeyLeyim Zeki Müren - Bir Demet Yasemen Zeki Müren - Bir Yaz Günü Tanismisiz Zeki Müren - Dünden Bugüne 9 Zeki Müren - ELveda Zeki Müren - Gurbete Düstügüm Gün Zeki Müren - Kapanmis GönüL Kapim Zeki Müren - Ne Zaman GeLeceksin Zeki Müren - Ömrüm Senin OLsun
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 10 Zeki Müren - AnLatiLmaz Bin Dert ILe Zeki Müren - Askin Icimde Ruya Zeki Müren - Bir Atesim Yanarim Zeki Müren - Bir Gun KarsiLasirsak Zeki Müren - CatiLmis KasLarina Zeki Müren - ELa GozLerine Kurban OLdugum Zeki Müren - Gitmek Mi Zor KaLmak Mi Zor Zeki Müren - Menekse GozLerde Hic Vefa Yokmus Zeki Müren - Muhur GozLum Zeki Müren - Omrum Seni SevmekLe Nihayet BuLacak Zeki Müren - Sarmasik GuLLeri Zeki Müren - Yabanci OLduk Simdi
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 11
Zeki Müren - AskimLa Oynama Kumar DegiLd Zeki Müren - Askin Sirri BiLinmez Zeki Müren - DoLarken GonLume Bir TatLi Zeki Müren - ELLer Ne Derse Desin Zeki Müren - GeL GezeLim Zeki Müren - GeLince Göz Göze Zeki Müren - Mahzendeki Sarap Gibi Zeki Müren - Ne Cikar Bahtimizda Zeki Müren - Soz Verirsin Severek Zeki Müren - Tekrar Bana Dönsen
ZEKI MüREN - DüNDEN BUGüNE 12
Zeki Müren - Aksam OLdu HüzünLendim Zeki Müren - Askin Sirri BiLinmez Zeki Müren - AsmaLarda KoL Uzatmis Zeki Müren - Bana BöyLe Saka Yapma Zeki Müren - Beni Sanki Sen Yarattin Zeki Müren - Bir GönüL Hikayesi Zeki Müren - Dünden Bugüne 12 (Zeki Müren) Zeki Müren - GeceLer Zeki Müren - Gördüm Seni Birgün Zeki Müren - YaLan YiLLar Zeki Müren - YaLniz Birakip Gitme Beni
ZEKI MüREN - ESKIMEYEN DOST
Zeki Müren - Aksam OLur GizLi GizLi Zeki Müren - Askimiz Eski Bir Roman Zeki Müren - Bu Sensiz ILk Gecem Zeki Müren - Eskimeyen Dost Zeki Müren - Gitme Sana Muhtacim Zeki Müren - Mihrabim Diyerek Zeki Müren - Seni NasiL Sevdim Zeki Müren - Sev Beni Beni Zeki Müren - Simdi UzakLardasin
ZEKI MüREN - GOZLERIN DOGUYOR GECELERIME
Zeki Müren - Aksam OLunca YareLerim SizLar Zeki Müren - AL MendiLim Zeki Müren - AnLadimki Daha DoLmamis CiLem Zeki Müren - Ben Zeki Müren Zeki Müren - Beni KaLbinde Ara Zeki Müren - Bir Sabah Istiyorum Zeki Müren - Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Zeki Müren - GözLerin Doguyor GeceLerime Zeki Müren - GünLerdir Icime Cöktü AyriLik Zeki Müren - Hicbirseyde Gözüm Yok Zeki Müren - Ne OLur AnLa Beni Zeki Müren - NeLer Ettin Sen NeLer Zeki Müren - O Cesme Zeki Müren - Sana OLan ÖzLemim Zeki Müren - Seviyorum Iste Varmi Diyecegin
ZEKI MüREN - HATIRALARIM Zeki Muren - ALdattin Beni Zeki Muren - BeLki Bir Sabah GeLeceksin Zeki Muren - Hani GeLecektin Bana Zeki Muren - Hasta KaLbimLe Yanan Dedin Zeki Muren - Menekse GozLerinde Hic Vefa Yokmus Zeki Muren - Ne BiLdin Kiymetin Zeki Muren - Seni Ben ELLerin OLsun Diyemi Sevdim Zeki Muren - SeninLe Bir Sonbahar Zeki Müren - ALdattin Beni Zeki Müren - BeLki Bir Sabah GeLeceksin Zeki Müren - Bir Ruzgar Esti FeLek Zeki Müren - Hanceri AskinLa Zeki Müren - Hani GeLecektin Bana Zeki Müren - Hasta KaLbimLe Yanan Dedin Zeki Müren - Korfezdeki DaLgin Zeki Müren - Mehtaba Burunmus Zeki Müren - Menekse GozLerinde Hic Vefa Yokmus Zeki Müren - Ne BiLdin Kiymetin Zeki Müren - Nideyim Sahni Cemen Zeki Müren - Sarap Mahzende YiLLanir Zeki Müren - Seni Ben ELLerin OLsun Diyemi Sevdim Zeki Müren - SeninLe Bir Sonbahar Zeki Müren - SoLsanda Sararsan Zeki Müren - Unutmadim Seni Ben Zeki Müren - Veda Zeki Müren - YaLniz Benim OL
ZEKI MüREN - KAHIR MEKTUBU
Zeki Müren - ALdigim Her Nefesin Birisi Sensin Zeki Müren - Dunya Yansa Yorganim Yok Icinde Zeki Müren - Icimdeki Buyuk Aski Zeki Müren - Kahir Mektubu Zeki Müren - Koseyi Donupte GeLmedim Sana Zeki Müren - Sorma Arkadasim Zeki Müren - YoLLarda KaLdi Gozum
ZEKI MüREN - MOR HICRANLAR Zeki Müren - AnLatiLmaz Bin Dert ILe Zeki Müren - Artik Bu SoLan Bahceden Zeki Müren - Bir Dost BuLamadim Zeki Müren - Bir Dünya Yarat Zeki Müren - Burasi Mustur Zeki Müren - Dam Üstüne CuL Serer Zeki Müren - DariLdinmi Cicim Bana Zeki Müren - Gökte YiLdiz Zeki Müren - GözLerim VagonLari DoLasti Zeki Müren - HaLka Hitap Zeki Müren - Hey Gidi Goca Dünya Zeki Müren - Hey OnbesLi OnbesLi Zeki Müren - Kanun Taksimi Zeki Müren - OLmaz ILac Sineme Zeki Müren - Sivas ELLerinde Sazim CaLinir Zeki Müren - Sönmez Artik Zeki Müren - Tanbur Taksimi Zeki Müren - Vardim Ki Zeki Müren - YadeLLer ALdi Beni
ZEKI MüREN - NAZAR BONCUGU
Zeki Müren - AciLan Bir GüL Gibi Zeki Müren - Ararim Seni Hergün Zeki Müren - Baharin GüLLeri Acti Zeki Müren - Bir GönLüme Bir HaL-I Zeki Müren - Bitmeyen CiLe Zeki Müren - ELbet GönüLLerde Sabah OLacak Zeki Müren - Gidecegim Gurbet ELdir Zeki Müren - GözLerin Hayran Bakarmis Zeki Müren - KekLik Gibi Kanadimi Süzmedim Zeki Müren - Senden BiLirim Yok Bana Bir Faide Ey GüL Zeki Müren - Tez Gecsede Her Sevgide Zeki Müren - Yoksun Bu Gece
ZEKI MüREN - PIRLANTA
Zeki Müren - AnLatiLmaz Bin Dert ILe Zeki Müren - Askin Icinde Bir Rüya Zeki Müren - AyriLdi GönüL Zeki Müren - Ben Seni Unutmak Icin Sevmedim Zeki Müren - Ey Cehri Sitemger Zeki Müren - GeL Gitme KaLmasin Gözüm YoLLarda Zeki Müren - Hatira Zeki Müren - Lingo Lingo SiseLer Zeki Müren - MevLana Zeki Müren - Ne Demistin Nicin Caydin Sözünden Zeki Müren - Ne Senin Askina Muhtac Zeki Müren - Sarmasik GüLLeri Zeki Müren - Sensiz KaLan GönLümde Zeki Müren - Yine Nese-I Muhabbet
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 1 Zeki Müren - AL GönLünü Ondan Bana Ver - (M.Kürdi) Zeki Müren - Bahar GeLmis NeyLeyim - (Nihavend) Zeki Müren - Beni Canimdan Ayirdi - (Hicaz) Zeki Müren - Bu Cesme Ne GüzeLmis - (M.Kürdi) Zeki Müren - DertLiyim Ruhuma - (Segah) Zeki Müren - Firkatin ALdi Bütün - (Hicaz) Zeki Müren - GeL Gitme KaLmasin Gözüm - (Segah) Zeki Müren - GözLerimden Yüzün - (Hicaz) Zeki Müren - Hayat Bazen TatLidir - (M.Kürdi) Zeki Müren - Neden HaLa Seversin Onda - (Hicaz) Zeki Müren - Pinarin Basinda Su Verdin - (Hicaz) Zeki Müren - SaydeyLedi Bu GönLümü - (Hicaz) Zeki Müren - Sen Hep Beni Mazideki - (Hicaz) Zeki Müren - Sevdasi Henüz Sinede - (Hüzzam) Zeki Müren - YükseLen NagmenLe Bak - (A.Kürdi) Zeki Müren - Zannim Bu Ki Cana - (Hicaz)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 2
Zeki Müren - Aksam OLunca YareLerim SizLar - (M.Kürdi) Zeki Müren - Aski SeninLe Tatti - (Hicaz) Zeki Müren - AyriLik Yari ÖLmekmis - (Nisaburek) Zeki Müren - Bir Dame Düsürdü Ki - (Rast) Zeki Müren - Bu Zevku Safa - (Rast) Zeki Müren - Cikar YüceLerden - (Hüzzam) Zeki Müren - Enginde Yavas Yavas - (Hicaz) Zeki Müren - Ey Gonca AciL - (SuzidiL) Zeki Müren - Muhabbet Bagi - (Hicaz Türkü) Zeki Müren - SandaLim GeLiyor Varda - (Hicaz) Zeki Müren - Seni Sevda Cicegim - (Hicaz) Zeki Müren - TeL TeL Taradim ZüLfünü - (Hicaz) Zeki Müren - Var Mi Hacet SöyLeyim - (M.Kürdi) Zeki Müren - YadeLLer ALdi Beni - (Hicaz) Zeki Müren - Ömrüm Senin OLsun - (Nihavend)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 3
Zeki Müren - BeyogLunda Gezersin - (Mahur Türkü) Zeki Müren - Bir Hadise Var Can ILe - (H.BuseLik) Zeki Müren - Bir Pür Cefa - (BuseLik) Zeki Müren - Bir YareLi Kus Cirpiniyor - (Karcigar) Zeki Müren - Cana Gami AskainLa - (SuzidiL) Zeki Müren - Dün Gece Bir Bezm-I Meyde - (BuseLik) Zeki Müren - HatiraLar - (H.BuseLik) Zeki Müren - Her Bir Bakisinda Nes'e BuLdum - (SuzidiL) Zeki Müren - Kücüksu'da Gördüm Seni - (S.BuseLik) Zeki Müren - NazLi Bir Cicek Gibi - (M.Kürdi) Zeki Müren - Nedir OL Suh-I Istigna - (Karcigar) Zeki Müren - Ruhuma Gecenin Matemi DoLdu - (Nihavend) Zeki Müren - Sevdi GönLüm Ey MeLek - (A.Kürdi) Zeki Müren - SeviL Nes'eLen - (Nihavend) Zeki Müren - Seyri Mehtap EdeLim - (A.Kürdi) Zeki Müren - Yandikca OLdu Suzan - (SuzidiL) Zeki Müren - YasLi GözLerimi Kuruttum Bu Gece - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Üsküdar'a Gider Iken - (Nihavend)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 4
Zeki Müren - Bir Kendi Gibi ZaLimi Sevmis - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Bitmez Tükenmezbu Dert - (K.Hicazkar) Zeki Müren - BuLunmaz Nev-Civansin - (ZaviL) Zeki Müren - GideLim Göksu'ya - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Gurub Etti Günes - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Hanceri Ebrusu SapLandi DiLe - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Issiz Gecede Ben Yine - (Nihavend) Zeki Müren - KaLbi SevdazedeLer - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Meyhanede KaLdik Bu Gece - (Nikriz) Zeki Müren - Sana Ey Canimin Cani Efendim - (K.Hicazkar) Zeki Müren - SarkiLar Seni SöyLer - (Nihavend) Zeki Müren - Sen GözLerine Nes'e Veren - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Unutturamaz Seni - (Nihavend) Zeki Müren - Yaprak Dökümü Mevsimi GeLdi - (Nihavend) Zeki Müren - Yürükde YayLasinda - (ZaviL Türkü)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 5 Zeki Müren - Bahar GeLdi GüL AciLdi - (Hicazkar) Zeki Müren - Bir TatLi Tebessüm - (Ussak) Zeki Müren - Bu Sevda Ne TatLi YaLan - (Mahur) Zeki Müren - Derman Kar EyLemez - (Segah) Zeki Müren - Gecti Muhabbet Demi - (Ussak) Zeki Müren - Hanci - (Usak) Zeki Müren - Icimde Kim Vardir Bir BiLebiLsen - (Hüzzam) Zeki Müren - MehtapLi GeceLerde - (Ussak) Zeki Müren - Ne Cikar Bahtimizda - (M.Kürdi) Zeki Müren - Nereden Sevdim O ZaLim Kadini - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Sen GözLerine Nes'e Veren - (K.Hicazkar) Zeki Müren - SeninLe Düstüm DiLe - (Rast) Zeki Müren - SevmedikLerinLe GönüL Avutma - (Rast) Zeki Müren - YaLniz Birakip Gitme - (Ussak) Zeki Müren - Yar SacLari LüLe LüLe - (Hicaz) Zeki Müren - Yine Bir Sizi Var Icimde - (Hüzzam)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 6
Zeki Müren - Ates-I Suzan-I Firkat - (Hicaz) Zeki Müren - Bir BakisLa BagLadi ZüLfüne - (Rast) Zeki Müren - Bir Bir Geciyor SevgiLiLer - (Hicaz) Zeki Müren - Bogazici - (Hicaz) Zeki Müren - Hayatimin Cicegi Zeki Müren - Madem Ki Gidiyorsun - (Hicaz) Zeki Müren - Mani OLuyor HaLLimi Takrire - (Hicazkar) Zeki Müren - Meyhane Mi Bu Bezm-I Tarab - (Ussak) Zeki Müren - Ne Senin Askina Muhtac - (K.Hicazkar) Zeki Müren - Ne YesiLi Ne Siyahi - (Ussak) Zeki Müren - Nerdesin Nerde Acep - (Hicazkar) Zeki Müren - Sen Kimseyi Sevemezsin - (Nihavend) Zeki Müren - Yasamak Zevki Verir - (M.Kürdi) Zeki Müren - Yine Bahar OLdu Costu - (M.Kürdi) Zeki Müren - Yürü DiLber Yürü - (Ussak Türkü)
ZEKI MüREN - RADYO KAYITLARI 7
Zeki Müren - Acmam Acamam - (Hüzzam) Zeki Müren - Bi-Kes Ü Bi-Careyim - (Karcigar) Zeki Müren - Bir Demet Yasemen - (Nihavend) Zeki Müren - Bu Aksam Yine Sensiz - (Saba) Zeki Müren - ELa GözLüm Yiktin Benim Evimi - (ZaviL) Zeki Müren - Gecti Bahar Hazan Erdi - (BuseLik) Zeki Müren - Habu Gah-I Yare Girdim - (Rast) Zeki Müren - Her Günüm Mazide KaLmis - (Hüzzam) Zeki Müren - NasiL Gecti Habersiz - (Hicaz) Zeki Müren - Ne Bos Yere Yanmisim - (Hicaz) Zeki Müren - Ne Sevincin Ömrü Varmis - (Rast) Zeki Müren - O Siyah GözLerini - (Hüzzam) Zeki Müren - Senede Bir Gün - (Hicaz) Zeki Müren - Yar SacLarin LüLe LüLe - (Hicaz) Zeki Müren - Yüce Dag Basinda Yatmis Uyumus- (Hüseyni)
ZEKI MüREN - RAKIMDA BUZ PARCASI
Zeki Müren - Annem Zeki Müren - Askin Kanunu Zeki Müren - Bir GuLu Sevdim Zeki Müren - DiLek Cesmesi Zeki Müren - Duydumki Unutmussun (InstrumentaL) Zeki Müren - ELbet Bir Gun BuLusacagiz Zeki Müren - Gokyuzunde YaLniz Gezen YiLdizLar Zeki Müren - MevLana Zeki Müren - Mihrabim Diyerek Zeki Müren - OLmeyen Sarki Zeki Müren - Rakimda Buz Parcasi Zeki Müren - Seni Ben ELLerin OLsun Diye Mi Sevdim Zeki Müren - Sorma Zeki Müren - Veda
ZEKI MüREN - SAADETTIN KAYNAK SARKILARI
Zeki Müren - AyriLik Yaman KeLime Zeki Müren - Benim Yarim GeLisinden BeLLidir Zeki Müren - Bir Rüzgardir GeLir Gecer Zeki Müren - Cikar YüceLerden Haber Sorarim Zeki Müren - ELa GözLerine Kurban OLdugum Zeki Müren - ELbet GönüLLerde Sabah OLacak Zeki Müren - Enginde Yavas Yavas Zeki Müren - KaLpLerden DudakLara Zeki Müren - LeyLakLarin HayaLi Zeki Müren - Mehtaba Bürünmüs Gece Zeki Müren - MenekseLendi SuLar Zeki Müren - Muhabbet Bagina Girdim Zeki Müren - Ne Yaptim Kendimi NasiL ALdattim Zeki Müren - Nicin Baktin Bana ÖyLe Zeki Müren - Perisan Ömrümün Nesesi SoLdu Zeki Müren - TeL TeL Taradim Zeki Müren - Yad ELLer ALdi Beni Zeki Müren - Yine Bahar OLdu Zeki Müren - YoLLarina GüL Döktüm
ZEKI MüREN - SELAHATTIN PINAR SARKILARI
Zeki Müren & SeLahattin Pinar - AnLadim Sevmeyeceksin Zeki Müren & SeLahattin Pinar - AyriLik Yari ÖLmekmis Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Bakisi Cagirir Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Bir Bahar Aksami Zeki Müren & SeLahattin Pinar - DiLe Düstüm Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Gecenin Matemini Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Gecti Ömrüm Zeki Müren & SeLahattin Pinar - GeL Gitme Kadin Zeki Müren & SeLahattin Pinar - GeL Gör Beni Ask NeyLedi Zeki Müren & SeLahattin Pinar - HaLa Yasiyor KaLbimin Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Ne Demistin Nicin Caydin Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Nereden Sevdim O ZaLim Kadini Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Sormadin HaLimi Hic Zeki Müren & SeLahattin Pinar - SöyLemek Istesem Zeki Müren & SeLahattin Pinar - YaLniz Benim OL Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Yüce Dagdan Esen Rüzgar Zeki Müren & SeLahattin Pinar - Ümidini KirpikLerine BagLadi
ZEKI MüREN - SEV BENI Zeki Müren - Aksam OLur GizLi GizLi Zeki Müren - ALdigim Her Nefesin Birisi Senin Zeki Müren - Askimiz Eski Bir Roman Zeki Müren - Bu Sensiz ILk Gecem Zeki Müren - Dunya Yansa Yorganim Yok Icinde Zeki Müren - Eskimeyen Dost Zeki Müren - Gitme Sana Muhtacim Zeki Müren - Icimdeki Buyuk Aski Zeki Müren - Koseyi Donupte GeLmedim Sana Zeki Müren - Mihrabim Diyerek Zeki Müren - Seni NasiL Sevdim Zeki Müren - Sev Beni Beni Zeki Müren - Simdi UzakLardasin Zeki Müren - Sorma Arkadasim Zeki Müren - YoLLarda KaLdi Gozum
ZEKI MüREN - SEVEN NE YAPMAZ
Zeki Müren - AgLa Gitar AgLa Zeki Müren - ELbet Birgün Zeki Müren - GözLerin GözLerimden Zeki Müren - GüLünce Zeki Müren - Hayatim AskinLa Yanip Zeki Müren - Kapandi PerdeLer Zeki Müren - Katip ArzuhaLim Zeki Müren - Seven Ne Yapmaz Zeki Müren - Unuttun Beni ZaLim Zeki Müren - YiLLarca SürükLendim Zeki Müren - Zahidem Zeki Müren - ÖLüyorum Kederimden
ZEKI MüREN - SEVGININ DORUGUNDA
Zeki Müren - Acik Birak Pencereni Zeki Müren - Bir Isik OLsan Zeki Müren - Damaridma Kanimsin Zeki Müren - EL OLur Gider ( Askin Kanu Zeki Müren - Gökyüzünde YaLniz Gezen YiLdizLar Zeki Müren - Icimde Bir His Var Askdanda Öte Zeki Müren - Kapinin Önünden Zeki Müren - Sacin Yüzüne Degse Zeki Müren - SacLarimda AkLar Zeki Müren - Senin Yüzünden Zeki Müren - Seven Ne Yapmaz Zeki Müren - Sevenin ALLahi Var
ZEKI MüREN - SORMA
Zeki Müren - AgLama Sevdam Zeki Müren - Ahimi Hicranimi Zeki Müren - Bitmez Bu SarkiLar Zeki Müren - Iki Gözüm Iki Cesme Zeki Müren - Isyanim Var Zeki Müren - Kaderi Benmi Yarattim Zeki Müren - Kim Görecek Kim BiLecek Zeki Müren - Ne OLursun Zeki Müren - Sen Benim OzLedigim Zeki Müren - Sorma Zeki Müren - Uzme Beni
ZEKI MüREN - SüKSE
Zeki Müren - Ayaginda Kundura Zeki Müren - Bir Demet Yasemen Zeki Müren - Derman Kar EyLemez Zeki Müren - DertLiyim Ruhuma Zeki Müren - Esmerim Zeki Müren - Harcadin Beni Zeki Müren - Icimde Kim Vardir Zeki Müren - Nicin A Sevdigim Zeki Müren - Sen Beni Unut Zeki Müren - Unutamam Seni Zeki Müren - YagdeLLer ALdi Beni Zeki Müren - Yine Bir Sizi Var
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 1
Zeki Müren - Ah Bu Dünya Zeki Müren - Ah Dünya Of Dünya Zeki Müren - Ah GözLer Siyah GözLer Zeki Müren - ALdattin Beni Zeki Müren - Ana Basta Tac Imis Zeki Müren - AnLadim Sevmeyeceksin Zeki Müren - AnLatiLmaz Bin Dert ILe Zeki Müren - Arama Anma Beni Zeki Müren - Aska Paydos Zeki Müren - AyriLik Atesten Bir Ok Zeki Müren - AyriLik Yaman KeLime Zeki Müren - AyriLmak Ne Kadar Zor Zeki Müren - Kanamam Zeki Müren - Kapat Su Pencereni Zeki Müren - KapiLdim Gidiyorum Zeki Müren - Yemin Ettim Bir Kere
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 2 Zeki Müren - Ben GamLi Hazan Zeki Müren - Bende Hicran Yarasindan Da Zeki Müren - Bir Bakis Baktin Bana Zeki Müren - Bir Bitmez CiLedir Zeki Müren - Bir Kir Ciceginden Zeki Müren - Bir Rüzgar Esti FeLek Zeki Müren - Bir TatLi Tebessüm Zeki Müren - Bir TatLi YaLan OLsa BiLe Zeki Müren - Bu Cesme Ne GüzeLmis Zeki Müren - Bu Yagmur Zeki Müren - Bütün MeyhaneLer Benim OLsun Zeki Müren - Canimin YoLdasi OL Zeki Müren - Kasik Havasi Zeki Müren - Kederden Mi Neden BiLmem Zeki Müren - KiLitLedin GönLümü Zeki Müren - YiLdizLarin ALtinda
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 3
Zeki Müren - CaLdigim KapiLar Hemen Zeki Müren - Capkin Zeki Müren - CatiLmis KasLarinLa Zeki Müren - Ceribasi Zeki Müren - Derbederim Zeki Müren - Derdimden AnLayan Yok Zeki Müren - DiLe Benden Ne DiLersen Zeki Müren - Dokunma KaLbime Zira Zeki Müren - DuLa Dönmüssün Zeki Müren - Dün Gece Mehtaba DaLip Zeki Müren - EceL Kapimi CaLdi Zeki Müren - ELbet GönüLLerde Sabah OLacak Zeki Müren - KinaLi KekLik Zeki Müren - Kirk YiLLik Dost Gibiyiz Zeki Müren - KisLada Bahar
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 4
Zeki Müren - ELLer Ne Derse Desin Zeki Müren - ELveda Meyhaneci Zeki Müren - EvveL Benim NazLi Yarim Zeki Müren - Ey Büt-I Nev Eda Zeki Müren - Gardiyan Zeki Müren - GeceLer Sahidim Zeki Müren - Gecti Muhabbet Demi Zeki Müren - GizLi Derdim KaLbimdedir Zeki Müren - GönLümün Bahari Bir Gün Acacak Mi Acep Zeki Müren - GönüL Asik OLdu Sana Zeki Müren - GözLeri Aska GüLen Zeki Müren - GözLerimin Yasini SiLemiyorum Zeki Müren - Köhne Meyhane Zeki Müren - LeyLa Bir Özge Candir Zeki Müren - Madem Ki Gidiyorsun
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 5 Zeki Müren - Gurbet AksamLari Zeki Müren - GözLerin Bir Icim Su Zeki Müren - GözLerin Neden Cok GüzeL Bugün Zeki Müren - GüL Agaci DegiLem Zeki Müren - Hanci Zeki Müren - Hasret Icimde Bir Kor Zeki Müren - Hayat Bazen TatLidir Zeki Müren - Hep O Sarki Zeki Müren - HosLandim Senden Zeki Müren - Ictim IcLendim Zeki Müren - InLeyen NagmeLer Zeki Müren - Kader Zeki Müren - Mahzendeki Sarap Gibi Zeki Müren - MehtapLi GeceLerde Zeki Müren - MeyhaneLerde Aksam OLunca
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 6 Zeki Müren - NasiL Gecti Habersiz Zeki Müren - NasiL Icmem Arkadasim Zeki Müren - Ne Bos Yere Yanmisim Zeki Müren - Ne O Bensiz EdebiLir Zeki Müren - Nicin A Sevdigim Nicin Zeki Müren - Nicin Baktin Bana ÖyLe Zeki Müren - O Kara GözLere LeyLam Zeki Müren - Pisman OLurda Bir Gün Zeki Müren - Rumba Zeki Müren - Rüzgar Kirdi DaLimi Zeki Müren - Rüzgar SöyLüyor Simdi O Yerde Zeki Müren - Sabir Tasi Zeki Müren - Sarsam Seni Zeki Müren - Senden Ayri Yasayamam Zeki Müren - Öpücük
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 7
Zeki Müren - Senede Bir Gün Zeki Müren - SeneLerce Aski Anmis Zeki Müren - Seni Andikca Zeki Müren - Seni Andim Bu Gece Zeki Müren - Seni Sevdim Pek Cok Sevdim Zeki Müren - SeninLe Düstüm DiLe Zeki Müren - Sevda IsimLi Cicek Zeki Müren - SevgiLim Beni Birakip Kacti Zeki Müren - SeviL NeseLen Zeki Müren - Sevmiyorum Seni Artik Zeki Müren - Sigaramda Duman Duman Zeki Müren - Son Ümidim De Bitti Zeki Müren - Sus Sus Sus Zeki Müren - SöyLeyemem Derdimi Zeki Müren - SöyLeyin YiLdizLar SevgiLim Nerde
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 8 Zeki Müren - Sen GözLerine Nes'e Veren Zeki Müren - Soför Zeki Müren - Süphe Üzüntüsü Zeki Müren - Tadi Yok Sensiz Gecen Zeki Müren - Unutturamaz Seni Hic Bir Sey Zeki Müren - Unutturamaz Seni Hicbir Sey (SiirLi) Zeki Müren - UnutuLmaz AdinLa Dudakta KaL Zeki Müren - Uzun YiLLar Ötesinden Zeki Müren - Viran OLan KaLbimde Zeki Müren - Viraneye Dönmüs Zeki Müren - YaLan Dünya Garip Dünya Zeki Müren - YaLnizim YaLniz Zeki Müren - Yasamaya Bak Zeki Müren - YasemenLer DiLe GeLdi Zeki Müren - Yine Hazan Mevsimi GeLdi Zeki Müren - Üsküdara Gider Iken
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 9
Zeki Müren - Bir Dünya Yarattim Zeki Müren - Bir Yaz Sabahi Zeki Müren - Dargin AyriLmayaLim Zeki Müren - Doymadim Sana Zeki Müren - Fakirin MevLasi Var Zeki Müren - GönLüm YaraLi Zeki Müren - Günah Bende Mi Zeki Müren - Her Günüm Mazide KaLmis Zeki Müren - Kara Sevda Zeki Müren - Kimsesiz Bir YoLcuyum Zeki Müren - Kiz Fadime Zeki Müren - Madem Küstün Dargindin Zeki Müren - Neden Kactin UzakLara Zeki Müren - Pencerenin Perdesini Zeki Müren - RüzgarLara KapiLmis Zeki Müren - Zehretme Hayati Zeki Müren - Zennube
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (SARKILAR) 10
Zeki Müren - ALma MazLumun Ahini Zeki Müren - Aska GönüL Vermem Zeki Müren - KahkahaLi Sarki Zeki Müren - Seni CiLgin Gibi Sevdim Zeki Müren - Sevgimizin Askimizin Üstünden Zeki Müren - SöyLe Derdini Kac YiL Cekecek Zeki Müren - Unut Beni Zeki Müren - YaLan YaLan DegiL Zeki Müren - YesiL GözLerinden Muhabbet Kaptim Zeki Müren - YesiLim YesiLim Zeki Müren - Yine MevsimLer Dönecek Zeki Müren - Yoksun Bu Gece Yine ZehroLdu Sarabim Zeki Müren - YoLLar Uzak GeLemedim Zeki Müren - YoLLari Gurbete BagLayan Zeki Müren - Ümidini KirpikLerine BagLadi GönLüm
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (TüRKüLER) 1 Zeki Müren - ALi'yi Gördüm ALi'yi Zeki Müren - Bahcede Mis Mis Zeki Müren - Bu Dünyanin Dört Bucagi (GazeL) Zeki Müren - Caya Iner AgLarim Zeki Müren - ELedim ELedim Zeki Müren - GeceLer Yarim OLdu Zeki Müren - Kadifeden Kesesi Zeki Müren - Kara Bahtim Kem TaLihim (U.H) Zeki Müren - Katip ArzuhaLim Yaz Yare BöyLe Zeki Müren - MendiLim ALLaniyor Zeki Müren - Su KisLanin Kapisina Zeki Müren - Yarim IstanbuLu Mesken Mi Tuttun
ZEKI MüREN - TASPLAK KAYIT (TüRKüLER) 2 Zeki Müren - Bir Oda Yaptirdim Hurma DaLindan Zeki Müren - EgiLmez Basin Gibi Zeki Müren - Irafa Fincan Koydum Zeki Müren - Karakas GözLerin ELmas Zeki Müren - KiziLcikLar OLdu Mu Zeki Müren - KöyLü Kizi Zeki Müren - Nem ALacak FeLek Benim Zeki Müren - Söz Veripte GeLmezsin Zeki Müren - Uykuda Misin SevgiLi Yarim Zeki Müren - Yana Yana KüL OLdum Zeki Müren - YesiL Ördek Gibi Zeki Müren - Yüce Dag Basinda Yanar Bir Isik
ZEKI MüREN - TURK SANAT MUZIGI KONSERI1 Zeki Müren - Bag-I Husnun O GuzeL GuLLeri SoLdu Zeki Müren - Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Istirap Zeki Müren - Cana Rakibi Handan Edersin Zeki Müren - Derdimden AnLayan Yok Zeki Müren - DiL Harab-I Askinim Sensin Sebep Berbadima Zeki Müren - Dost BiLdikLerim Zeki Müren - Gittin Bu Gidis Bence OLumden Beterdi Zeki Müren - GuL YuzLuLerin Sevkine GeL NusedeLim Mey Zeki Müren - HaLeLi GozLerin HayaLe Dondu Zeki Müren - Hicran Yine Hicran Mi Bu Askin Sonu Zeki Müren - Indim Havuz Basina Zeki Müren - Neyaptim Kendimi NasiL ALdattim Zeki Müren - OLursem Yaziktir Sana Kanmadan Zeki Müren - Segah Pesrevi Zeki Müren - Ussak Pesrevi
ZEKI MüREN - TüRK SANAT MüZIGI KONSERI 2 Zeki Müren - Bag-I Husnun O GuzeL GuLLeri SoLdu Zeki Müren - Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Istirap Zeki Müren - Cana Rakibi Handan Edersin Zeki Müren - Derdimden AnLayan Yok Zeki Müren - Dost BiLdikLerim Zeki Müren - Gittin Bu Gidis Bence OLumden Beterdi Zeki Müren - HaLeLi GozLerin HayaLe Dondu Zeki Müren - Hicran Yine Hicran Mi Bu Askin Sonu Zeki Müren - Indim Havuz Basina Zeki Müren - OLursem Yaziktir Sana Kanmadan Zeki Müren - Segah Pesrevi Zeki Müren - Ussak Pesrevi
ZEKI MüREN - YAGDIR MEVLAM SU
Zeki Müren - AciLara Gücendim Zeki Müren - Ask Kitabi Zeki Müren - BekLenen Sarki Zeki Müren - Bir GüLü Sevdim Zeki Müren - Bir Sevgi Istiyorum Zeki Müren - Bir Tanem Zeki Müren - Bu Sensiz ILk Gecem Zeki Müren - Dünya Meyhane Zeki Müren - Eskimeyen Dost Zeki Müren - Icimdeki Büyük Aski Zeki Müren - Kaderimden Davaciyim Zeki Müren - Yagdir MevLam Su Zeki Müren - Yanimda Sen OLmayinca Zeki Müren - YoLLarda KaLdi Gözüm
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
runo83
Er
K.Tarihi: 29-Aralik-2009 Konum: İstanbul Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2009 Saat 19:38
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
teşekkürler
|
![]() |
oxori
Er
K.Tarihi: 08-Ocak-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2010 Saat 23:30
|
|
teşekkürler
|
![]() |
farabi
Çavus
K.Tarihi: 10-Mayis-2005 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 26
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 14:40
|
|
teşekkür
|
![]() |
milena
Er
K.Tarihi: 14-Ocak-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2010 Saat 17:56
|
|
teşekkürler
|
![]() |
aslan29
Çavus
K.Tarihi: 09-Subat-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 28
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Subat-2010 Saat 23:53
|
|
teşekkürler sağolasın
|
|
ÇOK GÜZEL BİR SİTE PAYLAŞIMLAR ÇOK GÜZEL
|
![]() |
hlmck
Er
K.Tarihi: 16-Subat-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Subat-2010 Saat 17:35
|
|
teşekkürler
|
![]() |
turkstars
Er
K.Tarihi: 20-Subat-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkstars
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Subat-2010 Saat 18:29
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
![]() |
mmawerick
Er
K.Tarihi: 15-Mart-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmawerick
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2010 Saat 20:38
|
|
harika paylaşımlar çok teşekkürler
|
![]() |
Emre53
Er
K.Tarihi: 15-Ocak-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 8
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2010 Saat 22:44
|
|
eywL.sa0L d0stum
|
|
AnzerLi
|
![]() |
superman61
Er
K.Tarihi: 14-Mayis-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 11
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superman61
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2010 Saat 18:33
|
|
cok güzel calisma! Tesekkürler!
|
![]() |
mahmulat
Er
K.Tarihi: 23-Haziran-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2010 Saat 19:04
|
|
üstadı çok severim teşekkürler
|
![]() |
theobrama
Er
K.Tarihi: 25-Temmuz-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı theobrama
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2010 Saat 06:31
|
|
Teşekkürler
|
![]() |
invivo
Er
K.Tarihi: 26-Agustos-2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2010 Saat 14:55
|
|
çok güsel
|
|
SÜPER ZEKALILAR 1911 DOĞUMLU ADAMIN BU DÜNYADA NE İŞİ VAR.
|
![]() |
egüven
Tegmen
K.Tarihi: 17-Mayis-2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 72
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2010 Saat 18:04
|
|
bir görelim
|
|
egüven
|
![]() |
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |