
Şalpazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Serkan Sevim aileler arasında ev ortamında yapılan söz-nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attılar.
Nişan törenine yakın aile bireyleri katıldı, köyümüz gençlerinden Serkan Sevim yaptığı açıklamada “Mutluluğa doğru ilk adımı attık çok şükür. Yüzükleri taktik kahvemizi içtik”dedi.

NİKAH AKÇAABAT’TA 30.03.2022 TARİHİNDE KIYILDI

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda evlendirme memurunun kıydığı nikah ile Gülser & Serkan çifti yeni bir hayata yelken açtılar.

Nikah şahitleri Besim BIYIKLIOĞLU ve Emel KÖKSAL nikah defterine imzalarını atarak birlikteliğe onay verdiler.
Gülser ÇAKIR & Serkan SEVİM çiftinin düğünü 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü Saat 19:00 – 22:00 arası Kalıntaş Gold Düğün Salonu Akçaabat’ta gerçekleşecektir.
Çakır & Sevim aileleri tebrik ediyor, Gülser Çakır & Serkan Sevim çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum.



